Witajcie, posiadam OII FL bez pakietu dla palących (nie mam zapalniczki tylko plastikową atrapę).
Dzisiaj zauważyłem, że nie mam podświetlenia gniazda zapalniczki - tzn gniazdo działa ale nie świeci się zielona obwódka.
Czy po prostu spaliła się żaróweczka czy podświetlenie występuję tylko razem z zapalniczką?
Witajcie, posiadam OII FL bez pakietu dla palących (nie mam zapalniczki tylko plastikową atrapę).
Dzisiaj zauważyłem, że nie mam podświetlenia gniazda zapalniczki - tzn gniazdo działa ale nie świeci się zielona obwódka.
Czy po prostu spaliła się żaróweczka czy podświetlenie występuję tylko razem z zapalniczką?
OII FL z pakietem dla palących , nie mam podświetlenia zapalniczki
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Bodajze do 09.2006 wkladali gniazdka z podswietleniem. Pozniej juz niet. Jakby ktos potrzebowal takiego z podswietleniem to PM, bo chyba wala mnie sie to po garazu...
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
wjabl do czego Ci potrzebne podświetlanie zapalniczki skoro jej nie masz :shock:
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
wjabl do czego Ci potrzebne podświetlanie zapalniczki skoro jej nie masz :shock:
Coby włączyć np ładowarkę do telefonu albo nawigację. Nie rozumiem pytania...........
Komentarz